Apothic Brew

Ainutlaatuinen viini, jonka luonnollinen ja herkullinen kahvin maku ihastuttaa!

Alko - Apothic Brew 14,99€
Apothic Brew viini kahvi
Rypale - Apothic Brew

Petite Shiraz, Teroldego, Syrah / Shiraz, Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Käyttösuositus: Sykähdyttävä viini nautittavaksi sellaisenaan tai jälkiruokaviinin sijaan. Upea pari myös suklaisille herkuille ja grilliruoille.

Ominaispiirteet

Apothic Brew on ainutlaatuinen viini, jonka luonnollinen ja herkullinen kahvin maku ihastuttaa.

Maku tulee aidosta kylmäuutetusta kahvista. Kylmäuutettu kahvi eli Cold Brew -kahvi tarkoittaa kahvia, joka on valmistettu uuttamalla kahvia kylmässä vedessä vähintään usean tunnin ajan. Lopputuloksena on pehmeä, matalahappoinen ja luontaisen makea kahvi.

Yöunet eivät kuitenkaan ole vaarassa sillä lasillisessa viiniä on saman verran kofeiinia kuin kahvikupillisessa kofeiinitonta kahvia.

Alkoholi: 13,5 %

Sokeri: 11.0 g/l

Hapot: 4.4 g/l

Väri: Syvä tummanpunainen

Tuoksu: karhunvatukkainen, runsaan mokkainen

Maku: Täyteläinen, keskitanniininen, luumuinen, karhunvatukkainen, runsaan mokkainen, tamminen, roteva, makeahko

Tuottaja:

Apothic Wines, Yhdysvallat

Luonteeltaan ja tyyliltään ainutlaatuisten Apothic-viinien innoituksena on toiminut ”Apotheca”, salainen paikka johon kaikkein halutuimmat ja kallisarvoisimmat viinit varastoitiin 1300-luvun Euroopassa. Apothic-viineissä yhdistyy vanhan maailman kiehtovuus moderniin hienostuneisuuteen.

Apothic Wines on pioneerinen innovatiivisten ja rajoja rikkovien viinisekoitusten luoja. Viinintekijä Debbie Juergenson luo rohkeat ja kiehtovat sekoitukset käsityönä, käyttäen ainoastaan tunnetuimpia rypäleitä. Vuosikerrasta vuosikertaan eri lajikkeiden luonne ja maku ohjaavat eri sekoitusten olemusta. Hän etsii ainutlaatuisia yhdistelmiä luodessaan voimakkaita aromeja ja rohkeita makuja.

Aihealueet: