Apothic Inferno

Wine with a Whiskey Soul

Alko - Apothic Inferno 15,99€
Maa: Yhdysvallat Tuottaja: Apothic Wines Makutyyppi: Mehevä ja hilloinen Juomatyyppi: Punaviinit
Rypale - Apothic Inferno

Zinfandel, Merlot, Syrah / Shiraz, Petite Shiraz, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Grenache

Kevyt Erittäin täyteläinen

Täyteläinen

Käyttösuositus: Mainio viini riistaruuille, savustetulle lihalle. Viini kestää myös pienen chilin lämmön.

Makutyyppi: Mehevä ja hilloinen

Ominaispiirteet

Vuosien kokemus viinin tuottamisesta, innovatiiviset viininvalmistusmetodit, sekä innoitus viskin valmistuksen perinteisiin johdattelee uudelle ja ennenkokemattomalle makumatkalle, joka ilahduttaa viinin ja viskin ystäviä.

Viini on seitsemän eri rypälelajikkeen taidokas sekoite ja sitä on kypsytetty 60 päivää amerikkalaisissa viskitynnyreissä, joka antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen ja maun.

Väri: Syvä tummanpunainen

Tuoksu: Tummia marjoja, tammea. Lämmin ja intensiivinen

Maku: Täyteläinen, tummia marjoja, kuivattua hedelmää, tammea, mausteisuutta ja vaniljaa

Tuottaja:

Apothic Wines, Yhdysvallat

Luonteeltaan ja tyyliltään ainutlaatuisten Apothic-viinien innoituksena on toiminut ”Apotheca”, salainen paikka johon kaikkein halutuimmat ja kallisarvoisimmat viinit varastoitiin 1300-luvun Euroopassa. Apothic-viineissä yhdistyy vanhan maailman kiehtovuus moderniin hienostuneisuuteen.

Apothic Wines on pioneerinen innovatiivisten ja rajoja rikkovien viinisekoitusten luoja. Viinintekijä Debbie Juergenson luo rohkeat ja kiehtovat sekoitukset käsityönä, käyttäen ainoastaan tunnetuimpia rypäleitä. Vuosikerrasta vuosikertaan eri lajikkeiden luonne ja maku ohjaavat eri sekoitusten olemusta. Hän etsii ainutlaatuisia yhdistelmiä luodessaan voimakkaita aromeja ja rohkeita makuja.