Bear Flag Dark Red Wine Blend

Pettämätön seuralainen

Alko - Bear Flag Dark Red Wine Blend 10,98€
Maa: Yhdysvallat Tuottaja: Bear Flag Wine Makutyyppi: Mehevä ja hilloinen Juomatyyppi: Punaviinit
Bear Flag Dark Red Wine Blend
Rypale - Bear Flag Dark Red Wine Blend

Syrah / Shiraz, Zinfandel, Tempranillo, Petit Verdot

Kevyt Erittäin täyteläinen

Keskitäyteläinen

Käyttösuositus: Erinomainen seurustelujuomaksi ja buffet pöytään. Mainiota myös pitsan, pastan ja grilliruuan kanssa.

Makutyyppi: Mehevä ja hilloinen

Ominaispiirteet

Alkoholi: 13,0 %

Bear Flag California Dark Red Wine Blend on mehevä, rohkea ja reteä punaviini, joka on kaikkea muuta kuin tylsä. Se on herkullinen esimerkki viinimaailmaa valloittavasta Red Blend -trendistä, jossa viinintekijä saa vapauden leikkiä tummilla rypälelajikkeilla luodakseen persoonallisen makuelämyksen. Trendikäs etiketti ja erinomainen hinta-laatusuhde tekevät Bear Flag -punaviinistä mielenkiintoisen ja rohkean tuttavuuden illanviettoihin.

Bear Flag Dark Red Wine Blend -viini on saanut nimensä aurinkoisen Kalifornian osavaltion ”Bear Flag Republic” -lempinimen mukaan. Keskitäyteläinen viini on ihanteellinen niin seurusteluviiniksi kuin maistuvan ruuan kumppaniksi. Makuhermot yllättävän viinin pehmeä maku sointuu erinomaisesti niin chiliburgerin, texmex:n kuin buffetpöydänkin herkkujen kanssa. Bear Flag:n viinintekijöiden tavoitteena on ollut luoda täydellinen punaviini ystävien kanssa nautittavaksi. Sinä päätät onko siinä onnistuttu!

Väri: Tummanpunainen

Tuoksu: Punaisia marjoja, luumua ja kirsikkaa

Maku: keskitäyteläinen, keskitanniininen, makean mustikkainen, kevyen vadelmainen, mokkainen, mausteinen

Tuottaja:

Bear Flag Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Bear Flag Wines -viinitalon ennakkoluulottomat viinintekijät halusivat luoda sekä tyyliltään että pakkaukseltaan massasta poikkeavia viinejä. Tästä visiosta syntyi hauskan erilaiset ja rohkeat Bear Flag -viinit, jotka on nimetty aurinkoisen Kalifornian osavaltion ”Bear Flag Republic” -lempinimen mukaan.

Kokonaisuuden kruunaa argentiinalaisen taiteilija, graafikko ja kuvittaja Eduardo Bertonen (s.1977) lennokas ja sarjakuvamainen kynänjälki. Mielikuvituksellinen etiketti kuvaa viiniosavaltioksikin kutsutun Kalifornian symboliikkaa ja sen aina rentoa elämänmenoa. Bear Flag -viinit ovat sekä sisältä että ulkoa luovia, aitoja ja pikkuisen hullujakin.