La Mascota Dark Bat Syrah 2017

Huippuviini Mendozasta

Alko - La Mascota Dark Bat Syrah 2017 11,,30€
Rypale - La Mascota Dark Bat Syrah 2017

Syrah

Kevyt Erittäin täyteläinen

Täyteläinen

Käyttösuositus: Voimakas, napakka ja sopivan hapokas viini on upea pari liharuuille, tummille pataruuille, mausteisille makkaroille ja grilliherkuille.

Makutyyppi: Mehevä ja hilloinen

Ominaispiirteet

Huikea, intensiivinen ja tummasävytteinen punaviini, jossa yrttisyyttä ja muhevuutta. Jälkimaku on mukavan paahteinen.

Viinin nimi ja etiketti on saanut inspiraationsa viinitilojen läheisyydessä elävistä lepakoista, joita viininvalmistaja pitää ”ystävinään”. Lepakot suojelevat viinitarhoja tuhoeläimiltä.

Alkoholi: 14,0 %

Hapot: 5,4 g/l

Sokeri: 2,0 g/l

Energiaa: 80 kcal / 100 ml (330 kJ / 100 ml)

Väri: Syvä, tummanpunainen

Tuoksu: Intensiivinen, tummaarominen, mustaherukkainen

Maku: Täyteläinen, keskitanniininen, herukkainen, boysenmarjainen, tumman luumuinen, kevyen kaakaoinen, kevyen mausteinen

Tuottaja:

La Mascota, Argentiina

La Mascota Vineyardsin viinien rypäleet tulevat Finca La Mascota, Cruz de Piedra, Maipú ja Mendoza tarhoilta. Viinitarhat levittäytyvät Andien vuoriston juureen, vain tuhat metriä Mendozan joesta. Vuorenrinteitä alas liikkuvat ja jokea pitkin puhaltavat raikkaat tuulet luovat tarhoille laajoja lämpötilaeroja. Alueen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet viininviljelyyn ja se onkin yksi Mendozan arvostetuimmista ja tunnetuimmista viininviljelyalueista.

Cruz de Piedra alue on osa perinteistä ”Primera Zonaa”, joka on palkittu viininviljelyalue Mendozassa, Argentiinassa.Tältä alueelta ovat lähtöisin arvostetut viinituotemerkit, jotka on perinteisesti tunnustettu Argentiinan viiniteollisuuden parhaiksi edustajiksi.

Aihealueet: