Montecillo Crianza

Monikäyttöinen lihaviini!

Alko - Montecillo Crianza 13,48€
Montecillo Crianza
Rypale - Montecillo Crianza

Tempranillo

Kevyt Erittäin täyteläinen

Keskitäyteläinen

Käyttösuositus: Monikäyttöinen lihaviini on loistava valinta esimerkiksi lämpimien ja täyteläisten pata- ja lammasruokien pariksi. Nauta, lammas, porsas, mausteiset ja lihaisat makkarat.

Makutyyppi: Vivahteikas ja kehittynyt

Ominaispiirteet

Montecillo Crianza on klassinen Rioja viini, jonka maussa punaiset hedelmät ja tammi ovat täydellisessä tasapainossa tehden viinistä sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viiniä on kypsytetty käsintehdyissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä vähintään 18 kuukautta ja pullossa vielä 6 kuukautta.

Alkoholi: 13,5 %

Hapot: 5.1 g/l

Väri: Syvä, kirsikanpunainen

Tuoksu: Lämminhenkinen tuoksu on tammikypsytyksen sävyttämä. Siinä on reilusti vaniljaista makeaa mausteisuutta sekä kuivattujen hedelmien piirteitä.

Maku: Keskitäyteläinen, tanniininen, hapankirsikkainen, puolukkainen, suklainen, tamminen, makean mausteinen, pehmeä ja tasapainoinen.

Tuottaja:

Bodegas Montecillo, Espanja

Bodegas Montecillo symboloi laatua!

Vuonna 1874 Celestinos Navajasin perustama Bodegas Montecillo on Riojan kolmanneksi vanhin viinitalo, ja se on menestyksekkäästi valmistanut erinomaisia, kansainvälisesti palkittuja viinejä jo yli 145 vuotta.
Perustamisestaan lähtien viinitalon on keskittynyt viinin ja ympäristön kunnioittamiseen valitsemalla parhaat rypäleet ja niille soveltuvat viininvalmistus tekniikat. Viinit kypsytetään korkealaatuisissa tammitynnyreissä maanalaisten viinikellarien rauhassa.

Aihealueet: