Hurmaava pistaasijäätelö

26.2.2021 - Kategoriat: Jälkiruoka
Hurmaava pistaasijäätelö artikkelikuva

Hurmaava pistaasijäätelö onnistuu ilman jäätelökonetta

Lähde makumatkalle Italiaan valmistamalla itse jäätelöä aidosta sisilialaisesta pistaasista!

Kermainen ja täyteläinen koostumus jäätelöön saadaan aikaan ilman jäätelökonettakin. Itsetehtyä jäätelöpohjaa varten tarvitset vain kahta perusraaka-ainetta: vispikermaa ja kondensoitua maitoa.

Lisäämällä joukkoon mausteeksi kermaista Bottega Pistacchio pistaasilikööriä saadaan jäätelöön aidon pistaasin maku. Pistaasin pariksi jäätelöön murustetaan suklaahippukeksejä herkullisiksi sattumiksi.

Bottegan matala-alkoholinen, pehmeä, italialainen pistaasilikööri sopii loistavasti niin leivontaan, jälkiruokiin, drinkkeihin ja sellaisenaan viilennettynä.

Pistaasijäätelö

  • 4 dl vispikermaa
  • 1 prk (397g) kondensoitua maitoa
  • 1 dl Bottega Pistacchio pistaasilikööriä
  • 100 g suklaahippukeksejä
  • 50 g suolattomia pistaasipähkinöitä

Aloita murskaamalla suklaahippukeksit joko monitoimikoneella tai kaulimella pakastepussin  sisällä.  Rouhi pistaasipähkinät veitsellä.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito. Lisää joukkoon erissä pistaasilikööri samalla sekoittaen.

Lisää lopuksi massaan murustetut keksit. Kaada jäätelömassa vuokaan. Ripottele päälle runsaasti rouhittuja pistaasipähkinöitä.

Pakasta jäätelö yön yli pakkasessa. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastamisen aikana. Ota jäätelö pakkasesta vain hetki ennen tarjoilua.

Bottega Pistacchio pistaasilikööri

Bottega Pistacchio

Ihastuttava pistaasilikööri

Kermainen, miellyttävän makea ja maltillisen alkoholipitoisuuden omaava likööri, jolle on ominaista makuaisteja hyväilevä aito ja runsas pistaasin maku.

Pistaasinvihreä, täyteläinen ja kiehtova Bottega Pistacchio on ihana juoma nautittavaksi aterian jälkeen hyvin viilennettynä.

Sopii erinomaisesti erilaisten juomasekoitusten ainesosaksi, jäätelöannoksiin, leivontaan ja jälkiruokiin esim. panna cotta.

Likööri on valmistettu aidoista pistaasipähkinöistä valmistetusta massasta, joka sekoitetaan taidokkaasti alkoholin, veden ja sokerin kanssa. Lopputuloksena saadaan kermainen, pyöreä ja samettinen likööri, jolla on intensiivinen ja hurmaava Sisilian pistaasipähkinän aromi. Grappa antaa juomalle sykähdyttävän loppusilauksen, tehden Bottega Pistacchiosta ainutlaatuisen makuelämyksen.

VEGAANINEN!

Löydät Bottega Pistacchio liköörin Alkosta

Alkon verkkokauppa painike