Samppanja-alueen Champagnen naapurissa Burgundissa valmistetaan perinteisellä samppanjamenetelmällä ranskalaisia Crémant-kuohuviinejä. Yksi alueen tuottajista on upea André Delorme. Kyseinen viinitalo on perustettu vuonna 1942, keskellä toista maailmansotaa. André vammautui taisteluissa ja palasi rintamalta takaisin Burgundin Rullyyn. Viininystävien onneksi André päätti perustaa nimeään kantavan viinitalon, joka ryhtyi nopeasti niittämään mainetta niin laadukkaiden kuohuviinien kuin kuplattomienkin viinienkin saralla.
Viiniä viljellään ja tuotetaan edelleen kestävillä periaatteilla, ympäristöä kunnioittaen. Rypäleet kerätään käsin ja puristetaan hellästi. Kuohuviinien ensimmäinen käyminen tapahtuu tankeissa ja toinen käyminen samppanjametodin mukaisesti pulloissa. André Delormella Crémant-pullot viipyvät kallioisissa kellareissa saamassa aromeja ja syvyyttä 18 kuukautta.