Näyttävä valkohomejuustotorni kesän juhliin!
Valkohomejuustotorni on kesäjuhlien takuuvarma showstopper syntyy vaivattomasti ja kaunistaa kattauksen hetkessä.
16 hengelle / Helppo
Resepti: Mari Moilanen
Ainekset
3 erikokoista kiekkoa valkohomejuustoa
pätkä vuohenjuustoa
kirsikoita
mansikoita
1 ruukku herneenversoja
1 rasia auringonkukanversoja
1 ptk ilmakuivattua kinkkua
Tarjoiluun leipätikkuja ja oliiveja.
Ohje:
- Laita isoin juustokiekko tarjoiluvadille. Laita kiekon keskelle nippu herneenversoa ja aseta seuraavaksi suurin kiekko versojen päälle niin, että ne jäävät osittain näkyviin. Kokoa koko kakku näin laittamalla juustojen väliin herneen- ja auringonkukanversoja.
- Rullaa ilmakuivatusta kinkusta ruusukkeita ja koristele kakku niillä sekä halkaistuilla mansikoilla ja kokonaisilla kirsikoilla. Rouhaise hieman mustapippuria kakun pinnalle.
- Tarjoile Piccini Proseccon, leipätikkujen sekä oliivien kanssa.
Vinkki: voit käyttää kakkuun myös muita juustokiekkoja kuin valkohomejuustoa.
Piccini Prosecco Extra Dry
Prosecco Kuvaa italialaista elämänasennetta.
Ihastuttavan kauniiseen pulloon pukeutunut prosecco on kuiva, raikas, mukavan hapokas ja ryhdikäs, hienostuneen hedelmäinen, kukkainen ja eloisa.
Upea viini seurustelujuomaksi ja aperitiiviksi. Sopii monenlaisen tarjottavan kanssa aina oliiveista koviin juustoihin. Ihastuttava makeanveden kalojen tai muiden merenherkkujen kanssa. Prosecco on helppo yhdistää monenlaiseen ruokaan ja se sopiikin mainiosti ympärivuotiseksi ruokaviiniksi. Näyttävä pullo on myös sellaisenaan mainio lahja ja juhlapöydän somistuttaja.
Piccini Prosecco Extra Dry on valmistettu Trevison kukkuloilla kasvaneista Glera -rypäleistä, *Charmat-menetelmällä ja viiniä on kypsytetty tavanomaista pidempään hiivojen kanssa sur latte.
”Laadukas ja hyvin tehty” -Viinilehti