Marques de Riscal Reserva. Ikoninen metalliverkkoon kääritty huippulaadukas klassikkoviini Riojasta on yksi Espanjan tunnetuimmista viineistä.
⭐⭐⭐⭐ ”Harmoninen, laadultaan erinomainen” -Viinilehti

Marques de Riscal Reserva

Huippulaadukas klassikkoviini Riojasta

Ikoninen metalliverkkoon kääritty Marqués de Riscal Reserva on yksi Espanjan tunnetuimmista viineistä sen pitkän historian, tasaisen korkean laadun ja sen vuosien varrella saamien lukuisten palkintojen vuoksi. Se on myös upea esimerkki siitä mitä Riojan punaviini voi parhaimmillaan olla.

Viininystävät ympäri maailmaa ovat nauttineet Marques de Riscal Reservasta jo sukupolvien ajan, ja sitä ovat ylistäneet monet taiteen ja kulttuurin suurnimet kuten Ernest Hemingway, Salvador Dalí ja Frederick Forsyth.

Viini on herkullisen tammikypsytyksen ystävien viinivalinta. Maussa on kypsää karpaloisuutta, johon yhdistyy tammikypsytyksen tuomaa paahteisuutta, makeaa mausteisuutta ja hentoa vaniljaisuutta. Luonteikas punaviini toimii hienosti mm. yksinkertaisten tyylikkäiden lammasruokien kera. Muheva maku myötäilee esimerkiksi meheväksi paahdettua lampaankaretta loistavasti.

Monikäyttöinen viini paistetun tai grillatun lihan seuraan. Oiva pari myös koville juustoille ja pataruoille.

Viini on vegaaninen!