Ainutlaatuinen viini, joka on maustettu kylmäuutetulla kahvilla.
Luonteeltaan ja tyyliltään ainutlaatuisten Apothic-viinien innoituksena on toiminut ”Apotheca”, salainen paikka, johon kaikkein halutuimmat ja kallisarvoisimmat viinit varastoitiin 1300-luvun Euroopassa. Apothic-viineissä yhdistyy vanhan maailman kiehtovuus moderniin hienostuneisuuteen.
Apothic Wines on pioneerinen innovatiivisten ja rajoja rikkovien viinisekoitusten luoja. Viinintekijä Debbie Juergenson luo rohkeat ja kiehtovat sekoitukset käsityönä, käyttäen ainoastaan tunnetuimpia rypäleitä. Vuosikerrasta vuosikertaan eri lajikkeiden luonne ja maku ohjaavat eri sekoitusten olemusta. Hän etsii ainutlaatuisia yhdistelmiä luodessaan voimakkaita aromeja ja rohkeita makuja.
Nyt Debbie on sekoittanut täysin uudenlaisen viinin kaikille viinin- ja kahvinystäville: punaviinin, joka on maustettu kylmäuutetulla kahvilla: Apothic Brewn.
Rypäleet kypsyivät Kalifornian lämpimän auringon alla ja ne poimittiin täydellisen kypsinä viileämpään ilta-aikaan. Viiniä kypsytettiin lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja ennen pullotusta viiniin sekoitettiin kylmäuutettua kahvia.
Kylmäuutettu kahvi eli Cold Brew -kahvi tarkoittaa kahvia, joka on valmistettu uuttamalla kahvia kylmässä vedessä usean tunnin ajan. Lopputuloksena on pehmeä, matalahappoinen ja luontaisen makea kahvi.
Yöunet eivät kuitenkaan ole vaarassa sillä lasillisessa viiniä on saman verran kofeiinia kuin kahvikupillisessa kofeiinitonta kahvia.