Muheva Malbec – Oikealla lasilla saat siitä irti vieläkin enemmän

21.3.2023 - Kategoriat: Ajankohtaista, Artikkelit, Rypäleistä
Muheva Malbec kruunaa pääsiäispöydän – Oikealla lasilla saat siitä irti vieläkin enemmän! Malbec-viineille suosittelemme todella kaunista Riedel Veritas New World Shiraz -lasia

Muheva Malbec kruunaa pääsiäispöydän – Oikealla lasilla saat siitä irti vieläkin enemmän!

Pääsiäispöydän Malbec-viineille suosittelemme todella kaunista Riedel Veritas New World Shiraz -lasia, jonka avulla nämä viiniherkut pääsevät oikeuksiinsa.

Pääsiäisenä on aikaa nauttia ystävien seurasta upeiden viinien ja herkullisten ruokien ääressä. Kattaukseen voi tuoda ripauksen kevättä ulkoa tuoduilla oksilla, joiden lehdet heräävät auki maljakossa. Perinteiset pääsiäisruoat, kuten paahdetut kasvikset, mehukas lammaspaisti ja jälkiruokapöydän kruunaava pasha kuuluvat monen pääsiäispöytään. Maistuva ruoka ansaitsee rinnalleen myös laadukkaan viinin. Lisäksi viinilasilla on iso merkitys onnistuneen kokonaisuuden luomisessa.

Riedel – maailman arvostetuin viinilasien tuottaja

Riedel on pitkän historian omaava itävaltalainen, maailman arvostetuin viinilasien valmistaja. Viinilasit suunnitellaan ja valmistetaan täysin juoman ehdoilla, joten ne korostavat juuri niitä ominaisuuksia, joita viinintekijä on viinissä halunnut nostaa esiin. Riedel Veritas New World Shiraz -punaviinilasi on näyttävä ja toimiva lasi keskitäyteläisille punaviineille saaden niiden monipuoliset aromit kukoistamaan.

Muheva Malbec kruunaa pääsiäispöydän – Oikealla lasilla saat siitä irti vieläkin enemmän!

Riedel Veritas New World Shiraz -punaviinilasi

Riedel Veritas New World Shiraz -punaviinilasit sopivat erinomaisesti yhteen seuraavien viinien kanssa: Nero d’Avola, Shiraz New World, Carménère, Pinotage, Malbec, Petite Sirah, Tannat. Riedel Veritas -sarjasta löytyy useita laseja erilaisille viineille, joten oma suosikkilasi on helppo löytää kattavasta valikoimasta.

Riedel Veritas

Riedel Veritas -viinilasisarja kerää yhteen kaiken Riedel-historian aikana kerätyn tietotaidon lasinpuhallustekniikasta aina lasin muodon vaikutuksesta viinin tuoksu- ja makumaailmaan. Veritas-sarjan taustalla on ollut ajatus luoda hienoin ja kevein konepuhallettu viinilasisarja. Laseissa yhdistyy käsin puhalletun lasin hienostuneisuus ja tasapaino sekä konepuhalluksen virheettömyys. Sarja on suunniteltu vuonna 2014 ja sisältää 13 erilaista ja upeaa lasia.

Koodilla ”VIINISUOSITUS2023” saat -10% Riedelin viinilaseista ja karahveista maaliskuun loppuun asti!

Domaine Bousquet Reserve Organic Malbec

Nappivalinta täyteläiseen ja mausteiseen makuun

Argentiinalaisen luomuviinituottajan Domaine Bousquet’n mehukas ja täyteläinen Malbec on intensiivisen hedelmäinen ja rehevä lammasviini. Viinistä löytyy kaikki ainekset onnistuneeseen makupariin lampaankareiden kanssa: viinissä on runsasta kypsää marjaisuutta, suussa viipyilevää yrttisyyttä sekä lämmintä mausteisuutta, mikä mätsää lämpimällä mausteseoksella maustettujen kareiden kanssa maittavasti. Viinin kypsät tanniinit viimeistelevät rehevän kokonaisuuden. Tämä keskihintainen Malbec on oiva, hyvän hinta-laatusuhteen valinta pääsiäisviiniksi.

Hopeamitali Viinilehden Vuoden luomuviini 2021-kilpailussa
Hopeamitali Viinilehden Vuoden punaviinin 2022-kilpailussa

⭐⭐⭐⭐⭐”Tyylikäs huippuviini” -Viinilehti

Alko

Aihealueet: