Rapuhodarit
Rapuhodarit hurmaa loppukesän vieraat
Näitä tarvitset:
- 4 Hot Dog sämpylää (esim. Naughty Brgr)
- 200 g rapuja liemessä
- 100 g mustaa *Cavi-Art merilevävalmistetta
- 1 kesäsipuli
- 100 g creme fraichea
- 3 rkl majoneesia
- ½ mehukkaan sitruunan mehu
- reilusti mustapippuria
- reilusti tuoretta tilliä
- koristeluun sipulirouhetta
Ohje
Notkista creme fraiche haarukalla ja lisää joukkoon majoneesi sekä sitruunan mehu.
Valuta ravuista neste huolellisesti ja lisää ravut sekä caviart creme fraichen joukkoon.
Siivuta sipuli ja lisää seokseen. Anna tekeytyä jääkaapissa hetki.
Maista ja mausta mustapippurilla sekä tuoreella tillillä.
Paahda sämpylöitä pannulla / grillissä muutaman minuutin ajan ja täytä raputäytteellä.
Koristele tillillä, mustapippurilla sekä sipulirouheella.
Petit Bourgeois Sauvignon Blanc
Loistava esimerkki Sauvignon Blancista parhaimmillaan
Klassinen Sauvignon Blanc on huomattavan aromaattinen ja kypsän hedelmäinen viini, jonka kukkainen tuoksu tuo mieleen, viiniköynnökset, raparperin, karviaisen ja mustaherukkapensaan.
Kuiva, rehevä ja ryhdikäs valkoviini, jossa on mukavaa sitruksisuutta ja mineraalisuutta sekä terhakkaa hapokkuutta.
Sopii loistavasti yhteen paitsi rapujen, myös vähärasvaisen kalan ja kanan pariksi, sekä maistuvaksi aperitiivijuomaksi.
”Harmoninen, laadultaan erinomainen” – Viinilehti
Luonteikas viini, edullinen ostos. -Viinilehti