Kansallisoopperan ja -baletin samppanja ja kuohuviini

9.4.2024 - Kategoriat: Ajankohtaista, Artikkelit, Yleinen

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme kertoa, että Kansallisoopperan ja -baletin virallinen samppanja on Laurent-Perrierin tyylikäs ja herkullinen la Cuvée ja virallinen kuohuviini herkullisen hedelmäinen Piccini Carmen Prosecco Extra Dry.

Champagne Laurent-Perrier

Laurent-Perrier kuuluu samppanjan alueen kiistattomiin klassikotaloihin ja on alueensa suurin edelleen perheomisteinen tuottaja. Talon historia ulottuu vuoteen 1812, kun herra André-Michel Pierlot perusti talon Tours-sur-Marnen Grand Cru -kylään. Talo on kautta historiansa tullut tunnetuksi erityisesti innovaatioistaan sekä eleganssistaan. Talon samppanjat ovat – ikonista Rosé Cuvéeta lukuunottamatta – Chardonnay-vetoisia, mikä antaa samppanjoille hurmaavan hapokkuuden lisäksi viehkeää sitruksisuutta sekä moniulotteisuutta.

Kansallisoopperassa tarjoiltava Laurent-Perrier la Cuvée on tyylikäs kolmen rypälelajikkeen, Chardonnayn, Pinot Noirin sekä Pinot Meunierin sekoite ja oikea sekoittamisen taidonnäyte. Rypäleitä samppanjaan hankitaan yli 100 kylästä, eri puolilta Champagnen maakuntaa. Viini saa kypsyä hiivasakkojensa päällä vähintään neljä vuotta, mikä tuo viiniin hurmaavaa paahteisuutta sekä leivoksellisuutta. Samppanjan maussa erottuu heleä hedemäisyys, valkokukkaisuus, sitruksisuus, mantelileivos sekä Champagnen maaperän mineraalisuus.

LUE LISÄÄ!

Piccini

Piccini kuuluu Italian tunnetuimpiin viinin tuottajiin. Talo omistaa kuusi viinitaloa Italian arvostetuimmilta viinialueilta.

Piccini Prosecco Extra Dry on pullotettu viehättävän kauniiseen pulloon eikä sisältö kalpene ulkomuodolle. Piccini Prosecco on valmistettu Glera-rypäleistä Proseccon kotiseudulla Venetossa. Kuplivan makumaailmassa erottuu herkullinen päärynäisyys, omenaisuus, sitruksisuus sekä aavistus kukkaisuutta. Piccini Carmen Prosecco on omiaan maljajuomaksi niin suureen kuin pieneen juhlaan.