Samppanjalasi joka vie kuohuviinin uudelle tasolle

20.4.2023 - Kategoriat: Ajankohtaista, Artikkelit
Riedel Veritas Champagne Wine Glass vie sekä kuohuviinin, -että samppanjoiden nauttimisen uudelle tasolle!

Tyylikäs samppanjalasi vie sekä kuohuviinin, -että samppanjoiden nauttimisen uudelle tasolle!

Samppanjalasi, joka vie kuohuviinin, -että samppanjoiden nauttimisen uudelle tasolle! Riedel Veritas Champagne Wine Glass – lasi vapauttaa upeasti jalon juoman monimuotoiset aromit nautiskelijan aisteille ja lasissa samppanjan hedelmäisyys ja hapokkuus ovatkin täydellisessä tasapainossa. Riedel Champagne Wine Glass on osa eleganttia Riedel Veritas- lasisarjaa.

Decanterin verkkokaupasta saat nyt huikean 30 % alennuksen. Alennus on voimassa 1.5. saakka, joten ole nopea!

Jos satsaat laadukkaaseen samppanjaan tai kuohuviiniin niin mikset samalla kiinnittäisi huomiota myös lasiin?

Samppanjaa on nautittu pitkään kapeista, huilumallisista laseista, jotka kehitettiin alun perin, koska samppanja haluttiin erottaa muista juomista. Huilumallinen lasi ei kuitenkaan korosta samppanjan vivahteita yhtä laajasti kuin suurikokoisempi lasi, josta upea juoma kannattaisi nauttia.

Riedel Veritas Champagne Wine Glass vie sekä kuohuviinin, -että samppanjoiden nauttimisen uudelle tasolle!

Riedel Veritas Champagne Wine Glass

Elegantin lasin suuri malja antaa viinille tilaa avautua ja kapeahko suuaukko ohjaa viinin suun keskelle ja etuosaan, välttäen hapokkuudelle herkkiä kielen sivuja. Näin viinistä aistitaan enemmän hedelmäisyyttä ja se tuntuu tasapainoisemmalta. Suutuntuma ja kuplat tulevat esiin samettisen pehmeinä. Lasi vie sekä kuohuviinin, -että samppanjoiden nauttimisen uudelle tasolle!

Riedel Veritas

Riedel Veritas -viinilasisarja kerää yhteen kaiken Riedel-historian aikana kerätyn tietotaidon lasinpuhallustekniikasta aina lasin muodon vaikutuksesta viinin tuoksu- ja makumaailmaan. Veritas-sarjan taustalla on ollut ajatus luoda hienoin ja kevein konepuhallettu viinilasisarja. Laseissa yhdistyy käsin puhalletun lasin hienostuneisuus ja tasapaino sekä konepuhalluksen virheettömyys. Sarja on suunniteltu vuonna 2014 ja sisältää 13 erilaista ja upeaa lasia.

Riedel – maailman arvostetuin viinilasien tuottaja

Riedel on pitkän historian omaava itävaltalainen, maailman arvostetuin viinilasien valmistaja. Viinilasit suunnitellaan ja valmistetaan täysin juoman ehdoilla, joten ne korostavat juuri niitä ominaisuuksia, joita viinintekijä on viinissä halunnut nostaa esiin.

Aihealueet: